Consells de salut
Salut oral en gent gran: la pròtesi dental

Les dades sobre la salut oral en gent gran ens ofereixen una visió preocupant i demostren que és un problema de salut pública important . El 99% dels adults de més de 65 anys té o ha tingut càries amb una mitjana de 15 dents afectades. El 75% són portadors d’algun tipus de pròtesi dental que substitueix part o la totalitat de les dents.

Comunitaria
Els equips d'atenció primària (EAP) atendran directament les persones de les residències de gent gran

Els departaments de Salut i de Drets Socials fan un pas decisiu en l’atenció integrada social i sanitària a les residències de la gent gran (RGG) del país amb la posada en marxa d’un pla d’actuació específic. A partir d’ara, els equips d’atenció primària (EAP) atendran directament les persones residents, ja que aquests equipaments són el seu domicili i, per tant, s’hi ha de garantir la mateixa atenció de qualitat que amb la resta de població.

El nostre CAP
Activitat física i salut

El dia 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF). L’objectiu del DMAF és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Cercador

Nanomol

“OT1: Promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat”

“Aquest Projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)”

Dona sang

Telèfon contra la violència masclista

Et podem ajudar a deixar de fumar

Fer Salut

Energia verda

...

Cerca la teva farmacia

Llegeix el Fersalut

Últimes revistes