Consells de salut
Saps que hi ha bancs de llet materna?

Què és un banc de llet materna?

És l’organització que recull, processa, conserva i distribueix llet materna procedent de donants, garantint la dispensació d’un producte segur i d’alta qualitat.

Comunitaria
Renovem els sistemes d’informació

A través del Pla director de sistemes d’informació del SISCAT per als anys 2018-2022 i promogut per la seva oficina, s’ha iniciat la conceptualització, el disseny i el desplegament de nous productes i serveis que, durant els propers anys, volen contribuir a la transformació del model de prestació de serveis en salut a Catalunya.

Covid19
Catalunya farà seguiment dels viatgers xinesos i vigilarà l'aparició de noves variants de la COVID

Catalunya seqüenciarà els virus de tots els casos positius de COVID-19 que es detectin amb test d’antígens primer, i PCR després, dels viatgers i viatgeres provinents de vols directes de la Xina a l’aeroport de Barcelona.

Cercador

Nanomol

“OT1: Promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat”

“Aquest Projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)”

Dona sang

Telèfon contra la violència masclista

Et podem ajudar a deixar de fumar

Fer Salut

...

Els PUMMS'VA son un grup de 6 persones formats per l'Esteve, la Magda, l'Ivan, la Silvia, la Susanna i la Laura que volen fer junts la Trailwalker el proper 1 i 2 d'abril. La Trailwalker està considerada la marxa solidària més llarga del món amb una distancia de 100 km que s'ha de completar en un temps màxim di que te com a objectiu lluitar contra la pobresa i ajudar a les persones d'arreu del món.

La Trailwalker esta formada per 4 marxadors i dos assitents técnics que donen suport als marxadors durant els 100 km, el repte solidari es aconseguir com a minim 1500€ en donatius per recollir el dorsal per participar iajudar Intermon Oxfam amb els més de 400 projectes solidaris que du a terme.

Per ajudar a recaptar els 1500€ pots posar-te en contacte amb la Magda o la Laura enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o entrar a la pàgina per fer el donatiu.

Últimes revistes