COVID-19

Degut als esdeveniments, més que mai aquests dies s’ha de continuar atenent psicològicament a les persones que ho necessitin; per això es molt important que la gent sàpiga que el servei de psicologia continua especialment actiu tant de forma presencial com per Skype. Si ho necessiteu demaneu informació per via telefònica.

Programació de les proves complementàries, prèviament indicades pel metge de família

( electrocardiogrames, anàlisis clíniques, espirometries, radiografies, endoscòpies, tac…)

Heu de passar pel mostrador per que us programem la prova, normalment ens quedem el paper i al endemà el podeu venir a buscar, si cal full de preparació per la prova us ho donarem també.

Orientatiu: Les anàlisis clíniques, els electrocardiogrames es fan al Cap; el Sintrom: la prova es realitza al Cap, els usuaris han de passar pel mostrador per programar el sintrom del següent dia que els hi toqui. Tacs, mamografies, ecos mamàries, fibrogastroscopies, proves d’esforç a l’Hospital General de Vic; Ecografies, cribatge ocular al Cap Osana; Electromiogrames, radiologies a la Clínica de Vic; les densiometries al Consultori Bayes; gammagrafies al cetir; visites de psicogeriatria al Hospital de la Santa Creu.

Aquest lloc fa servir cookies

Aquest lloc fa servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari.